My Photo
Selalu berpegang pada katakata ini,saya sedar cinta saya itu mampu berakhir dengan cinta sahaja pepun saya akan tetap lukakan hati dan perasaan saya demi orang yang saya sayang,saya nak dia bahagia walaupun bukan dengan saya..kata orang berkorban demi kebahagiaan si dia merupakan pengorbanan besar dalam diri seseorang pasangan

E.N.D of 2013



Assalamualaikum ,,, holaa


Da nak 2014 da ,,, acanor hidup dalam 2013

Baekbaek aja sih,,pepun thanx kat orang tu sebab selalu ada dalam hidup kita

Maaf aku xpena beri yang terbaek dan sering mengulang kesilapan yang sama

Aku harap kau bersabar dengan aku ,, Aku sahut cabaran kau supaya aku kurus

Aku pun da dapat kerja ,, xpa la pengalaman … Aku akan buat sehabis mungkin ,,,, Insyallah





sibuk =)



Searching for a new work or further studies

Lately busy

Sory dear


Love uolsss






Masih Aku C.I.N.T.A




Cinta bukan mengajar kita lemah,tetapi membangkitkan kekuatan…Cinta bukan mengajar kita menghinakan diri,tetapi menghembuskan kegagahan…Cinta bukan melemahkan semangat,tetapi membangkitkan semangat




Cinta itu aneh,sukar untuk ditafsirkan,datangnya bukan dari paksaan, perginya pula tanpa kerelaan… Cinta itu penuh mesra dengan kasih sayang,ianya perlu dibelai dengan kelembutan bagi menyerikan lagi keindahannya,kekasaran boleh mencipta sebuah perpisahan






cayokcayok ,,,, final exam 29/10/2013

wish me luck , love u muahhhh

Love Much


·          
Mengharap Cinta – Zarina Al Qadry





Tiap waktu ku memikirkan mu
Setiap hariku dingin kaku
Tiap nafas yang aku helakan
Hanya tuk dirimu

Aku menangis
Bila mengenangkan masa silam
Dan terus menangis
Ketika menungguimu

Ku mengharap cinta
Tiada dalam duka
Kerna bukan ini
Yang aku mahukan

Ku ingin kau tau
Yang aku tersiksa
Menantimu
Hanya dirimu

Oh kekasih hadirlah diri mu
Untuk kesekian kali ini
Ku berdiri sendiri di sini
Bukan kerna terpaksa

Berikanlah
Keputusan buat kita
Jangan biar cinta kita
Begini


And I love dis song much ,,,, sedih tapi tulus …Love u than I love myself… okk , first of all aku denga lagu ni kat yawata …… bestbest hookay =)


New One !!!!




Assalamualaikum …… holaaa


Lama gila xupdate ,,, miss dis moment much 

Im de new one , new gadget , new life  {{perhaps}} 

Motif kau speaking , kisah !!!!!!

Alhamdulilah dapat jugak pakai sesuatu yang aku x jangka kan

Mau aja sih , ku upload tapi malu ,,,, wink wink

Tinggal satu paper -- > moga dapat ku harungi lagi buat kali terakhir





JanganKauPergi (^_^)















Aku tak sanggup jauh darimu 
Kerana kau yang membuat aku menyayangimu
Cinta yang ku punya bukan sekadar kata
Cinta ku ini abadi untukmu




#SELAMATHARIRAYA



merahmerah delima 


aku memang gemmm , so ?

" Sabar "



didalam perhubungan , biarlah kesabaran itu menjadi KUNCI PENYELAMAT dalam hubungan yang dibina …… Mungkin sabar ada had batasannya tapi  cuba la untuk bersabar ,,, sangat sayang kalau kita xmampu untuk sabar dan pertahankan perhubungan itu


aku akan terus sabar dan aku selalu mengharapkan yang terbaek didalam perhubungan …… Biarkan aku yang terus dimarahi oleh engkau, Biar aku yang terus dicerca oleh engkau kerna  AKU TAHU AKU AKAN TERUS MENYAYANGI KAU









SALAM RAMADHAN yang bakal hadir =)